Hlavní stránka  >  Dům, bydlení  >  Potravinářské výrobky  >  Nápoje  >  Sirupy, šťávy  >  Kitl Syrob Bio Černý rybíz s dužninou sirup pro domácí limonády 500 ml
Nabízíme pouze zboží skladem

Kitl Syrob Bio Černý rybíz s dužninou sirup pro domácí limonády 500 ml

-10%

Kitl Syrob Bio Černý rybíz s dužninou sirup pro domácí limonády 500 ml
Naše cena
149 Kč s DPH 
Ušetříte 17 Kč (10%)
Cena před slevou
166 Kč s DPH
Skladem:   1-5 ks
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 149 Kč s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    Kč s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:1903253
EAN:8595251001231
Značka:Kitl®  (web)
Kitl®
Popis produktu
Typ produktu:Přírodní produkt

Kitl Syrob Černý rybíz obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Na 100 ml sirupu je použito 104 ml ovocné šťávy a dužniny. Černorybízový sirup Kitl je vhodný pro přípravu domácích osvěžujících limonád a koktejlů. Výborný je i na horké nápoje a dochucení dezertů. Užívá se na osvěžení, na žízeň nebo na chuť. Domácí limonádu vykouzlíte smícháním se sodou a dozdobením melounem nakrájeným na kostky.

Použití

Dávkování
Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.

Skladování
Skladujte v chladu a temnu. Bylinné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Baleno v ochranné atmosféře dusíku.

Recepty z černorybízového Syrobu Kitl

Černorybízová limonáda 
Kitl Syrob Černý rybíz, soda a meloun na kostky.

Slavný francouzský koktejl Kir Royal 
Na dno sektové skleničky nalijte 1cl černorybízového Syrobu a dolijte do 15cl vychlazené šumivé víno nebo pravé šampaňské. Zlehka promíchejte a nesmírně osvěžující a zábavný drink je na světě.

Rybízová zmrzlina 
Rybízový Syrob smíchejte se smetanou a nechte zmrazit. Podávejte v malých porcelánových miskách po dobrém jídle.

Černý rybíz s vodkou 
Černý rybíz byl šlechtěn od 11. století v ruských klášterních zahradách a do Evropy se dostal koncem 17. století.
Zkuste promíchat 4cl kvalitní vodky, 4cl Kitl Syrob Černý rybíz, ledovou tříšť a sodu. Na zdarovje!

Složení

 

Cukr, černorybízový Koncentrát (Ribes nigrum L., 13%), černorybízová dužnina (Ribes nigrum L., 6%), regulátor kyselosti: Kyselina Citronová, konzervant: Sorban draselný, aroma.

Výrobek obsahuje ve 100 ml
energetická hodnota 1382 kJ/330 kcal, Tuky < 0,1 g, z toho nasycené Mastné kyseliny < 0,1 g, Sacharidy 79 g, z toho Cukry 79 g, bílkoviny < 0,1 g, sůl < 0,1 g

Upozornění

Informace pro diabetiky: výrobek je možné v omezeném množství a po konzultaci s lékařem užívat diabetiky 1. i 2. typu, musí se ale započítat do denního příjmu energie.

KITL SYROB – PRO ZDRAVÉ DOMÁCÍ LIMONÁDY

Kitl Syrob jsou vynikající husté sirupy vyráběné podle tradičních domácích předpisů. Mají lahodnou chuť a jsou ideální pro přípravu domácích limonád, horkých nápojů i k ochucení koktejlů nebo různých dalších drinků. Syroby se vyrábí z čerstvých bylin v BIO kvalitě. Rostliny zpracováváme za studena, díky tomu jsou sirupy bohaté na látky zdraví prospěšné, Aromatické a chuťové.

Proč se sirup jmenuje Syrob?
Chtěli jsme vyrábět bezový sirup tak, jak se po staletí v domácnostech vyráběl a jak si jej mnozí dělají dodnes. Šli jsme do turnovského muzea za paní ředitelkou Vladimírou Jakouběovou, etnografkou a spisovatelkou, zda by pro nás v archívech neměla nějaký starý recept. Měla - jmenoval se "Syrob z černobejlí". Jak už je asi podle názvu pro černý bez jasné, recept pochází z Podkrkonoší a náš Syrob se tudíž nemohl jmenovat jinak.

Proč si koupit Syrob?
Nejlepší sirup na světě je ten, který si sami uděláte doma.

Nicméně, je to poměrně pracné a zdlouhavé, zašpiníte si u toho celou kuchyň a spotřebujete spoustu elektrické energie. Rostliny jsou k dispozici jen během části roku. A konečně, ne pokaždé se vám sirup povede, občas se ve sklepě zakalí, nedej-li - láhev zkvasí a vybuchne.

Takže pro všechny, kteří nemají čas nebo sílu si sirupy vyrábět doma, nabízíme druhé nejlepší sirupy na světě. Celoročně a ve stálé špičkové kvalitě.

Recyklujte Kitl lahve. Stačí je tak, jak jsou hodit do kontejneru na barevné sklo. Podle vyjádření sklárny opravdu není nutné z lahve odstraňovat ani papírovou etiketu, ani víčko. S obalem si bez potíží poradí.

Zákaznické recenze
Nebyly nalezeny žádné recenze.
Diskuze k produktu
Diskuze k: Kitl Syrob Bio Černý rybíz s dužninou sirup pro domácí limonády 500 ml

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Popis produktu
Zákaznické recenze
Typ produktu:Přírodní produkt

Kitl Syrob Černý rybíz obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Na 100 ml sirupu je použito 104 ml ovocné šťávy a dužniny. Černorybízový sirup Kitl je vhodný pro přípravu domácích osvěžujících limonád a koktejlů. Výborný je i na horké nápoje a dochucení dezertů. Užívá se na osvěžení, na žízeň nebo na chuť. Domácí limonádu vykouzlíte smícháním se sodou a dozdobením melounem nakrájeným na kostky.

Použití

Dávkování
Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.

Skladování
Skladujte v chladu a temnu. Bylinné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Baleno v ochranné atmosféře dusíku.

Recepty z černorybízového Syrobu Kitl

Černorybízová limonáda 
Kitl Syrob Černý rybíz, soda a meloun na kostky.

Slavný francouzský koktejl Kir Royal 
Na dno sektové skleničky nalijte 1cl černorybízového Syrobu a dolijte do 15cl vychlazené šumivé víno nebo pravé šampaňské. Zlehka promíchejte a nesmírně osvěžující a zábavný drink je na světě.

Rybízová zmrzlina 
Rybízový Syrob smíchejte se smetanou a nechte zmrazit. Podávejte v malých porcelánových miskách po dobrém jídle.

Černý rybíz s vodkou 
Černý rybíz byl šlechtěn od 11. století v ruských klášterních zahradách a do Evropy se dostal koncem 17. století.
Zkuste promíchat 4cl kvalitní vodky, 4cl Kitl Syrob Černý rybíz, ledovou tříšť a sodu. Na zdarovje!

Složení

 

Cukr, černorybízový Koncentrát (Ribes nigrum L., 13%), černorybízová dužnina (Ribes nigrum L., 6%), regulátor kyselosti: Kyselina Citronová, konzervant: Sorban draselný, aroma.

Výrobek obsahuje ve 100 ml
energetická hodnota 1382 kJ/330 kcal, Tuky < 0,1 g, z toho nasycené Mastné kyseliny < 0,1 g, Sacharidy 79 g, z toho Cukry 79 g, bílkoviny < 0,1 g, sůl < 0,1 g

Upozornění

Informace pro diabetiky: výrobek je možné v omezeném množství a po konzultaci s lékařem užívat diabetiky 1. i 2. typu, musí se ale započítat do denního příjmu energie.

KITL SYROB – PRO ZDRAVÉ DOMÁCÍ LIMONÁDY

Kitl Syrob jsou vynikající husté sirupy vyráběné podle tradičních domácích předpisů. Mají lahodnou chuť a jsou ideální pro přípravu domácích limonád, horkých nápojů i k ochucení koktejlů nebo různých dalších drinků. Syroby se vyrábí z čerstvých bylin v BIO kvalitě. Rostliny zpracováváme za studena, díky tomu jsou sirupy bohaté na látky zdraví prospěšné, Aromatické a chuťové.

Proč se sirup jmenuje Syrob?
Chtěli jsme vyrábět bezový sirup tak, jak se po staletí v domácnostech vyráběl a jak si jej mnozí dělají dodnes. Šli jsme do turnovského muzea za paní ředitelkou Vladimírou Jakouběovou, etnografkou a spisovatelkou, zda by pro nás v archívech neměla nějaký starý recept. Měla - jmenoval se "Syrob z černobejlí". Jak už je asi podle názvu pro černý bez jasné, recept pochází z Podkrkonoší a náš Syrob se tudíž nemohl jmenovat jinak.

Proč si koupit Syrob?
Nejlepší sirup na světě je ten, který si sami uděláte doma.

Nicméně, je to poměrně pracné a zdlouhavé, zašpiníte si u toho celou kuchyň a spotřebujete spoustu elektrické energie. Rostliny jsou k dispozici jen během části roku. A konečně, ne pokaždé se vám sirup povede, občas se ve sklepě zakalí, nedej-li - láhev zkvasí a vybuchne.

Takže pro všechny, kteří nemají čas nebo sílu si sirupy vyrábět doma, nabízíme druhé nejlepší sirupy na světě. Celoročně a ve stálé špičkové kvalitě.

Recyklujte Kitl lahve. Stačí je tak, jak jsou hodit do kontejneru na barevné sklo. Podle vyjádření sklárny opravdu není nutné z lahve odstraňovat ani papírovou etiketu, ani víčko. S obalem si bez potíží poradí.

Nebyly nalezeny žádné recenze.
© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ